Trouwlocaties in Gelderland waar je JA! tegen zegt

Zodra jij en je verloofde besloten hebben te gaan trouwen, staat bovenaan de lijst van regelzaken: de trouwlocatie. Ga je in Gelderland trouwen, dan zijn er tal van locaties waar jullie het JA-woord naar elkaar kunnen uitspreken. Om je vast op weg te helpen, vind je in dit artikel 5 van mijn favoriete trouwlocaties in Gelderland. 

Rhederoord
Deze trouwlocatie in Gelderland noemt zich ‘Het best bewaarde geheim van de Veluwe’. Het landgoed doet zijn naam eer aan, want het is een prachtige locatie om in te trouwen. En hoewel de meeste mensen de Veluwe op zijn minst van naam kennen, kent lang niet iedereen Landgoed Rhederoord in De Steeg. Dit prachtige pand en de directe omgeving is een weelde aan luxe, en perfect voor een trouwshoot. Je loopt namelijk zo de Veluwe op!

 

Tuin de Lage Oorsprong
Aangrenzend aan Arnhem, is het kleine maar weelderige Oosterbook, kun je trouwen bij Tuin de Lage Oorsprong. Een prachtige, unieke buitenplek waarbij je even het gevoel hebt dat je je in een Mediterraans oord begeeft. Een plek waar tijdens een receptie zowel jong als oud zich kan vermaken, met de vele bomen en bijzondere ontdekkingsplekjes in de oase van groen. Ook ideaal: hier kun je ‘buiten’ trouwen met slecht weer. In de Tuin vind je namelijk een glazen, overdekte kas van waaruit je alsnog alle natuur om je heen kunt zien. Ook trouwen in de winter of herfst is hier dus geen probleem!Warnsborn
Een stukje westelijker, in het noorden van Arnhem, vind je Landgoed Groot Warnsborn. Voor een exclusieve trouwerij zit je hier perfect. Ook Warnsborn ligt in een prachtige omgeving voor een loveshoot tijdens je bruiloft. Maar daarnaast biedt het meer dan dat: een statig landhuis, een koetshuis én een Oranjerie.

Genoeg mogelijkheden dus vooral zowel een binnenshoot als buitenshoot tijdens je bruiloft!

 


Ouhrlokaal

In Ulft, dicht bij de grens met Duitsland, ontdek je een heel andersoortige locatie. Aan rivier de Oude Ijssel, ligt het Ouhrlokaal omgeven door achterhoekse landschappen. Deze trouwlocatie is voor bruidsparen met alle soorten budgetten – van superbasic tot mega-chique. Het bijzondere aan deze locatie is dat je je hier niet tussen weelderig groen bevindt, maar jullie je juist wanen op industrieel erfgoed.

 

Grand Cafe Aan de Beek
Als je geregeld een wandeling maakt in Sonsbeekpark, dan is de kans groot dat je weleens langs een huwelijksfeest bent gelopen. In het bekende Arnhemse Sonsbeekpark kun je namelijk trouwen – en dat in Grand Cafe Aan de Beek. Je kunt hier terecht voor een compleet verzorgde dag: van ceremonie, tot diner, tot een sprankelend feest. Midden in Arnhem én midden in de natuur. De belangrijkste reden om hier te trouwen is dan ook zeker de locatie. Om daarna natuurlijk in Sonsbeekpark prachtige beelden samen te schieten!

Behalve een trouwlocatie, zoek je natuurlijk ook een trouwfotograaf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem zeker contact met me op voor een kennismaking of bekijk de verschillende mogelijkheden.