Op zoek naar een bruidsfotograaf

Jullie bruiloft, misschien wel één van de mooiste en belangrijkste dagen uit jullie leven. Het is een dag om de liefde tussen jullie te vieren. Samen met al jullie familie, vrienden en iedereen die jullie dierbaar is. Want hoe bijzonder is dat al jullie familie en vrienden voor een héle dag bij elkaar zijn?

Een dag om
echt nooit te vergeten!

Ik leg graag jullie verhaal vast, zodat jullie later nog kunnen zeggen: zo was het echt! Ik houd ervan om alles zo ongedwongen mogelijk vast te leggen. 

Zo spot ik de trotse blik van je moeder wanneer de bruidsjurk net aan is, zie ik de zenuwachtige blikken wanneer jullie elkaar voor het eerst zien, spot ik de traan van je vader tijdens de ceremonie en ben ik bij het moment dat je nichtje of neefje net iets te veel taart in haar/zijn mond propt. 
Momenten die snel voorbij zijn, maar oh zo belangrijk om te herinneren.

Trouwfotografie vanaf €1499,-

Mijn prijzen beginnen bij €1499,- voor 6 uur fotografie. Elk uur extra kost €125,-. Wat krijgen jullie als jullie mij boeken als jullie trouwfotograaf? 

Elke reportage is inclusief:

  • Een enthousiaste ervaren fotograaf 
  • Een prachtig mini album (20x20cm)
  • Minimaal 360 foto’s door mij geselecteerd en nabewerkt in mijn eigen vertrouwde stijl 
  • Preview van 20 foto’s binnen 3 dagen

It’s a match

Passen mijn foto’s bij waar jullie naar op zoek zijn? Stuur mij dan snel een berichtje en vraag naar mijn beschikbaarheid. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!