De favoriete foto van Mattie en Joyce

Vaak laat ik je alleen mijn favoriete foto’s zien van een bruiloft maar dit keer leek het mij leuk om de favoriete foto’s te laten zien van het bruidspaar zelf. Welke foto vinden zij eruit springen of geeft de beste sfeer van die dag aan?

In deze blog delen Mattie en Joyce hun favoriete foto en waarom deze hun lievelings is!

Mattie: Voor mij is dit mijn favoriete foto, het was een moment waarvan Joyce en ik niet eens wisten dat Miranda specifiek een foto maakte. Dat is ook haar kracht, ze kan op de dag echt een soort van verdwijnen in de mensen en daardoor mensen super natuurlijk op de foto zetten. Ook op dit moment, we liepen van locatie naar locatie, hadden het onderling heel gezellig en toen is deze foto gemaakt. De sfeer op deze foto is laat zo mooi de locatie ook zien, het priklicht wat al zachtjes aan is, de bomen zonder blad, de perfecte foto van onze herfst bruiloft.

Joyce: Voor mij is dit mijn favoriete foto, we staan erop echt hoe wij zijn. De rolstoel is een onderdeel van deze foto maar het laat ook zien dat wij ons daar niet echt door tegen laten houden. Het maken van foto’s met iemand in een rolstoel was nieuw voor Miranda, maar met haar voorbereiding geen enkel probleem. Op deze foto hebben we ook onwijs veel leuke reacties gekregen en iedereen zei ook: “Jullie staan echt op de foto zoals jullie zijn.” Een groter compliment bestaat er denk ik niet voor de fotografe. De prachtige achtergrond maakt de foto helemaal af!’

Joyce: Maar deze foto laat heel mooi zien hoe wij genoten van onze dag, de glimlach die we naar elkaar geven zegt meer dan genoeg. Het is echt een foto hoe wij heel vaak op de foto gezet zouden kunnen worden, lachend naar elkaar en in de houding hoe wij altijd samen lopen. De zon die nog op mijn gezicht schijnt in november maakt het plaatje helemaal af!

‘En deze vind ik ook heel mooi!’

‘En deze! Dus je maakt het ons gewoon te moeilijk’ En dat voor mensen die normaal op de foto gaan echt verschrikkelijk vinden!’

Wil je vrijblijvend kennismaken zodat we kunnen kijken of er een match is? Ik kom heel graag met jullie in contact. Stuur me een berichtje en je hoort snel van me!