FOTO ALBUM

Zelf kijk ik enorm graag naar een foto album. Om hier doorheen te kunnen bladeren en weer teruggebracht worden naar dat ene moment vind ik altijd een stuk romantischer dan swipen over je iPad. Helemaal wanneer je hebt geïnvesteerd in een fotograaf. Dan is het zonde om de foto’s via een klein schermpje te bekijken.

Een foto album is hét pronkstuk waar iedereen graag in kijkt. Ik vind dat een album het verhaal vertelt zoals geen ander product dat kan. Een trouwalbum verhuist naar elk huis met jullie mee en is een investering voor altijd. Daarom bied ik vele opties en mogelijkheden om voor jullie een uniek product te maken.

The process

what would you like

De keuze is reuze! Op deze huidige pagina vind je alle kleurstalen, fonts en materiaalkeuzes. Voor welke kleur gaan jullie? Alle prijzen bij de bijbehorende opties
vind je hierdesign design and more design

Samen met jullie maken we het ontwerp van het fotoalbum. Ik stuur jullie het eerste ontwerp en doordat jullie hier kritisch naar kijken, pas ik de verbeterpuntjes aan. Tot dat jullie er helemaal tevreden zijn!

kill your darlings

Het moeilijkste gedeelte.. Tijd om de selectie te maken die jullie graag terug willen zien in het album. Deze selectie maken jullie in de online gallery die jullie van mij eerder hebben ontvangen.

Order

Zijn jullie echt helemaal tevreden met het ontwerp? Dan gaat de opdracht naar de drukkerij en hebben jullie binnen een 4-6 weken jullie waardevolle en helemaal naar eigen smaak gemaakte trouwalbum in handen!

LUXE
BEWAARBOX

Het trouwalbum verdient het om op de juiste manier beschermt te worden. Speciaal daarom kan er een luxe bewaarbox bij besteld worden. Deze is beschikbaar in alle kleuren waardoor de luxe bewaarbox geheel naar jullie wens te maken is!

Met het lint wordt het trouwalbum gemakkelijk uit het luxe bewaarbox gelift. Ook is er de ruimte om de bijgeleverde usb hier in op te bergen. 

Sweets words

Lettertypes

Gabriola 

Arial Bold

Gill en Sans

Bestel hier
jullie album

Vele beslissingen die jullie allemaal kunnen maken bij het ontwerpen van jullie mooie pronkstuk! Super dat jullie een eeuwige herinnering willen! Vul dit bestelformulier in en ik maak voor jou een prachtig foto album