Familie fotograaf uit Arnhem

Ik vind het geweldig om jullie hele uitgebreide familie voor de camera te hebben. Een familie fotoshoot in Arnhem met opa en oma en alle kleinkinderen is geweldig om te fotograferen. Een wandeling maken is mijn soort fotoshoot! 

Het zijn de spontane en soms onverwachte momenten die ik graag vastleg. De liefdevolle blik tussen grootouders, de glimlach van je favoriete oom of het boze gezicht van je kind als hij zijn zin niet krijgt. Als familiefotograaf uit Arnhem heb ik een passie voor het vastleggen van deze “kleine” (maar o zo belangrijke) momenten.

Ik wil jou en je gezin graag voor de camera hebben, zodat jullie prachtige foto’s krijgen voor aan de muur of in een fotoalbum. Arnhem heeft veel mooie plekken om het hele gezin te fotograferen! Kies je voor het 
National park de Hoge Veluwe, Sonsbeekpark of gaan we liever naar het Landgoed Mariëndaal?
 Ik kom graag naar jullie favoriete plek om het hele gezin te fotograferen!

Moeilijk om maar 35 foto's te kiezen omdat echt alles zo mooi was!
We zullen Miranda zeker
weer boeken!

-Sanne en familie

Voor-de-hele-familie fotograaf

Mijn naam is Miranda, een familie fotograaf uit Arnhem maar ook wonend in Zweden! Mijn passie is om nieuwe herinneringen te creëren met jullie familie. Je krijgt een super enthousiaste familiefotograaf, vooral als we in de natuur zijn! We maken een wandeling zodat ik de natuurlijke en spontane momenten van jullie kan vastleggen.

Met een grote familie waarbij alle kinderen én kleinkinderen voor mijn camera staan – heb je mij als fotograaf het meest gelukkigst!

een portret van Studio Kijk uit Arnhem
een grote familie tijdens de familie fotoshoot wandelend achter elkaar aan in de natuur

The process

1. contact

Willen jullie graag een fotoshoot boeken in Arnhem of omstreken? We bespreken van te voren jullie wensen, hebben contact over onder andere de locatie en bekijken op welke datum iedereen beschikbaar is!2. de fotoshoot

We gaan een wandeling maken van ongeveer een uur waarbij ik vele mooi spontane momenten van jullie vastleg!
Plezier gegarandeerd!3. selectie

Na de fotoshoot ontvangen jullie een ruime selectie van ongeveer 100 foto's via een online gallery. Hier kunnen jullie zelf jullie favoriete foto's uitkiezen.4. jullie favoriete fotos

Alle foto's zullen in kleur zijn waarbij ik enkele ook in zwart/wit bewerk. Binnen een week ontvangen jullie foto's via de mail met een downloadlink.5. album proces

Zouden jullie graag jullie foto's willen zien in een fotoalbum? Het is een mooie cadeau om aan je (schoon-)ouders of Opa&Oma te geven. Alle informatie over de albums die ik lever kan je hier lezen.

Oma en kleindochter in de natuur tijdens een fotoshoot van de familiefotograaf uit Arnhem
Familie van drie midden in de natuur. Ze lachen naar elkaar terwijl ze elkaar liefdevol vasthouden.
Moeder en haar twee dochters op de zandvlakte op de Veluwe tijdens een fotoshoot van familiefotograaf Studio Kijk

Miranda is heel spontaan, vrolijk en helpt je beelden te creëren die passen bij jullie als gezin.

-Fleur en familie

grote hectische familie loopt naast elkaar richting de camera tijdens een familiefotoshoot in het bos van Arnhem.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS​​

Bij een groep van <5 mensen ontvangen jullie 30 foto’s. Tussen de 6-10 mensen, 35 foto’s en bij 11-15 mensen ontvangen jullie 40 foto’s. Hebben jullie een grotere groep dan 15 mensen ontvangen jullie 45 tot 50 foto’s.

Bij mijn stijl en bewerking adviseer ik altijd om rustige beige of groene kleding te dragen. Daarbij raad ik het af om drukke prints, felle kleuren en teksten op shirts te dragen. Dit leid namelijk alleen maar af van de gezichten! Verder vooral kleding dragen waar je lekker in voelt!

Verliefd stel draait een rondje samen in de natuur tijdens een familiefotoshoot in Arnhem
Peuter kijkt glimlachend de camera in terwijl ze midden in de natuur staat tijdens familie fotoshoot in Arnhem
Jong gezin staat midden in de natuur en kijken elkaar glimlachend aan tijdens de familiefotoshoot in Arnhem

Prijzen

Ik ben een familiefotograaf gevestigd in Arnhem, maar ik reis graag door heel Nederland om nieuwe herinneringen voor je vast te leggen! Je krijgt een super enthousiaste familiefotograaf met veel ervaring in het fotograferen van grote families en spontane momenten. Na de shoot maak ik een selectie van de foto's en bewerk ik ze in mijn eigen vertrouwde stijl.

Mijn prijs begint bij €350,- voor maximaal 5 personen. 

Ben je met meer dan 5 personen? Stuur mij dan even een berichtje voor meer informatie en ik stuur je een prijsopgave. 

Let's create
new memories