Hi

Ik ben Miranda, de persoon achter Studio Kijk! 

In 2011 begon ik met de opleiding fotografie. Tijdens deze opleiding had ik al snel een eigen studio om families te fotograferen. Ik heb hier enorm veel van geleerd. Zo ook dat ik niet de juiste persoon/fotograaf ben voor een studio met een witte achtergrond en allemaal geposeerde foto’s. Geef mij maar een fijne wandeling in de natuur voor ongedwongen spontane familiefoto’s! 

Na het succesvol afronden van de fotografie opleiding vond ik mijzelf toen nog te jong om fulltime een eigen bedrijf te runnen. Ik ben gegroeid tijdens de tweede creatieve opleiding die ik heb gevolgd en merkte hier al snel dat mijn passie echt bij het fotograferen ligt!

A glimse behind the camera

A little bit about me

Sinds januari 2021 heb ik de stap gemaakt om als fulltime bruids- en familiefotograaf te werk te gaan! Dit voelt voor mij als de beste keuze wat op het juiste moment op mijn pad kwam. 

Ik mag nu zoveel families een eeuwige herinnering geven waar zij altijd naar terug kunnen kijken 😉 

Oh en wist je dat ik af en toe bijspring in een bruidswinkel? Jou helpen met die lastige knoopjes en haakjes is voor mij geen enkel probleem.

Naast bruiloften en families fotograferen maak je mij ook heel gelukkig met 
al mijn familie en vriendinnen om mij heen! Ik ben een echte gezelschapsdier en ben daarom graag met mijn familie en vrienden. 

 en  – zomerse festivals – zonsondergang – fotoboeken – wandelingen in de natuur – Zweden! – mijn konijntje Bobby – (in mijn eentje) kamperen – baileys zonder ijs 

LET'S create
new memories