Hi

Ik ben Miranda, de persoon achter Studio Kijk! 

In 2011 begon ik met de opleiding fotografie. Tijdens deze opleiding had ik al snel een eigen studio om families te fotograferen. Ik heb hier enorm veel van geleerd. Zo ook dat ik niet de juiste persoon/fotograaf ben voor een studio met een witte achtergrond en allemaal geposeerde foto’s. Geef mij maar een fijne wandeling in de natuur voor ongedwongen spontane familiefoto’s! 

Na het succesvol afronden van de fotografie opleiding vond ik mijzelf toen nog te jong om fulltime een eigen bedrijf te runnen. Ik ben gegroeid tijdens de tweede creatieve opleiding die ik heb gevolgd en merkte hier al snel dat mijn passie echt bij het fotograferen ligt!

A glimse behind the camera

A little bit about me

Sinds januari 2021 heb ik de stap gemaakt om als fulltime bruids- en familiefotograaf te werk te gaan! Dit voelt voor mij als de beste keuze wat op het juiste moment op mijn pad kwam. 

In november 2022 verhuisde ik van Nederland naar Zweden om te gaan samenwonen met mijn vriend en zijn drie kinderen! Een levens veranderende beslissing maar dat is wat je doet voor de liefde van je leven, toch! 

Naast bruiloften en families fotograferen maak je mij ook heel gelukkig in de natuur. Een lange wandeling in het avondzonnetje is een van mijn favoriete activiteiten!

Verder word ik ook helemaal vrolijk van: 
Zomerse festivals – rooftop tent – zonsondergang – fotoboeken – mijn konijntje Bobby – (in mijn eentje) kamperen – baileys zonder ijs 

LET'S create
new memories