Fotoshoot Ginkelse Heide

Eén van mijn lievelings fotoshoots van 2020 was deze van Roos en Bas op de Ginkelse Heide.  Alles viel op zijn plek toen we hier aan het shooten waren. De kleuren, de spontaniteit van het verliefde stel en het warme zonlicht. Een perfecte samenstelling voor een prachtig resultaat!

“Relatieshoot gehad bij Studio Kijk. Fijne foto’s teruggekregen zonder de clichébeelden die je altijd ziet. Spontaan en speels!”

De fotoshoot
We spraken bij hen thuis af om vanuit daar naar hun ‘achtertuin’ te wandelen, oftewel de Ginkelse heide in Ede. We kwamen op het perfecte moment aan op de heide. De zon was mooi warm en dit gaf het verliefde stel een prachtige gloed! Meestal duurt een fotoshoot bij mij een klein uurtje. Lang genoeg om een heleboel prachtige foto’s te kunnen maken tijdens een loveshoot. 

Werkwijze loveshoot 
Ontspannen, wandelend en kletsend – dat is de manier waarop ik te werk ga tijdens een fotoshoot. Of dit nu een loveshoot of een familie fotoshoot is: al wandelend spontane momenten fotograferen is het liefst wat ik doe. Elke fotograaf heeft zijn eigen werkwijze, maar dit vind ik het fijnst werken! 

 Dit stelletje kan nu altijd terugkijken naar dit moment. Ben jij ook verliefd en zou je het helemaal super vinden om ook foto’s te hebben met je lover? Neem vrijblijvend contact op, samen kijken we hoe we jouw dierbare momenten kunnen vastleggen!