Het Maken Van Een Portretvideo

Heb jij die video bekeken op de homepage? Het is iets wat ik eigenlijk al heel lang in mijn hoofd had om van mezelf te laten maken. Toch elke keer wanneer ik op Instagram een goede videograaf voorbij zag komen, dacht ik nee dat zou ik zelf nooit durven. Ik vond dat net iets te eng, mezelf zó persoonlijk laten zien door middel van een video. Vergeet het feit dat ik het super ongemakkelijk vind om mijn eigen stem terug te horen.

Hoe meer ik er over nadacht, en ik steeds vaker portretvideo’s voorbij zag komen, hoe enthousiaster ik werd om mezelf ook op die manier te laten zien. Hoe ik ben als fotograaf, hoe Studio Kijk is ontstaan, waarom fotograferen mijn passie is én natuurlijk hoe ik te werk ga tijdens een fotoshoot.

Fotograaf in de buurt van Arnhem

Vind de juiste videograaf

Alles kwam samen toen ik Dave van Eyefinity leerde kennen! Al snel ontstond het idee om op verschillende locaties een portretvideo te maken met onder andere beelden dat ik aan het werk ben.

Dave en ik hadden een goede klik, wat ik erg belangrijk vindt wanneer je je zo persoonlijk wilt laten vastleggen. Je persoonlijkheid moet terug te zien zijn in beeld en dat kan alleen als je je op je gemak voelt.

Miranda van Kastel van Studio Kijk (Fotografie Arnhem)

Het resultaat

Na verschillende shootdagen (en heel wat ongemakkelijkheid toen ik mezelf hoorde praten) is dit het resultaat geworden! Ik kan niet anders zeggen dat ik hier super trots op ben en blij ben dat ik het tóch heb gedaan!

Wil je vrijblijvend kennismaken zodat we kunnen kijken of er een match is? Ik kom heel graag met jullie in contact. Stuur me een berichtje en je hoort snel van me!