Een Fotoshoot Voor De Hele Familie

Een dierbaar moment, de laatste keer met de familie bij elkaar in het huis van opa en oma. Opa en oma gingen namelijk verhuizen. Weg uit een huis dat vol zit met herinneringen en dierbare  
momenten. Dat was dan ook de reden dat ik gevraagd werd om dit speciale moment vast te leggen.

De kids in hun element
Heerlijk om een familie samen met spelende kinderen vast te leggen. Dat kan soms best een uitdaging zijn maar wel een hele leuke. Niets is mooier om de kinderen vast te leggen wanneer zehet meest kind zijn. Dan kijk je later ook terug op een écht moment. Daarom laat ik ze altijd iets doen wat ze leuk vinden. Tikkertje spelen, kijken wie het langste is, voetballen, dansen of springen. Je kan het zo gek nog niet bedenken.

“Met een snelle sluitertijd en mijn instellingen op manual vang ik spelende kinderen in een paar clicks…”

De instellingen van mijn camera 
Dit vraagt natuurlijk wat van mij als fotograaf, ik wil goede kwalitatieve foto’s afleveren aan de familie. Dus zorg ik er bij dit soort fotoshoots voor dat de instellingen van mijn camera altijd op manual staan en de sluitertijd heel snel is. Zo zorg ik ervoor dat mijn camera de beweging van de kinderen goed vast kan leggen. Als fotograaf heb je bij spelende kinderen niet rustig de tijd om de instellingen van je camera te wijzigen.

Deze familie kan nu altijd terugkijken naar dit moment in een mooi geleverd fotoalbum! Heb je ook zo’n moment dat je graag wilt vastleggen? Neem vrijblijvend contact op, samen kijken we dan hoe we jouw dierbare moment kunnen vastleggen!