De favoriete foto van Bas en Daniëlle

Vaak laat ik je alleen mijn favoriete foto’s zien van een bruiloft maar dit keer leek het mij leuk om de favoriete foto’s te laten zien van het bruidspaar zelf. Welke foto vinden zij eruit springen of geeft de beste sfeer van die dag aan?

In deze blog delen Bas en Daniëlle hun favoriete foto en waarom deze hun lievelings is!

Bas: Ik vond het erg lastig om mijn ‘favoriete’ foto te kiezen,
maar uiteindelijk ben ik voor dit plaatje gegaan. Als ik deze foto zie, dan zie ik dat ik niet getrouwd ben met ‘een’ bruid, maar met mijn bruid,
Daniëlle! Ze was heerlijk zichzelf, ook met zo’n mooie bruidsjurk aan! Het was heel bijzonder om onze bruiloft samen te starten met een
picknick aan de Grevelingen. Dit was zo’n leuke en ontspannen
start, waardoor ik de rest van de bruiloft extra heb kunnen genieten!

Daniëlle: Deze foto maakt mij gelijk weer vrolijk, echt een mooi plaatje van de dag! We kwamen net uit de kerk, waar we een hele mooie dienst hadden. Daarna werden we door onze lieve gasten vol enthousiasme bekogeld met rijst. Op dat moment schuilde ik wel even bij Bas, maar het heeft zo’n spontane en leuke foto opgeleverd! Ik vind dat de sfeer van de hele dag hierin terug te zien is: mooi, ontroerend, ontspannen en vooral gezellig. 

 

Wil je vrijblijvend kennismaken zodat we kunnen kijken of er een match is? Ik kom heel graag met jullie in contact. Stuur me een berichtje en je hoort snel van me!