Echte krachtige girlboss foto’s

Online zichtbaar zijn, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Dit is su-per belangrijk! Tegenwoordig boeken klanten je namelijk niet alleen maar vanwege je dienst maar ook echt door de persoon die achter het bedrijf zit! Is die persoon bijvoorbeeld heel serieus, enthousiast, profileert diegene zich als een expert of is diegene juist heel basic? Door foto’s krijgt je potentiële klant een beeld van jou te zien hoe jij als persoon bent! 

Een stapje omhoog
Manuela van XOXO Marketing heeft hier al enige ervaring in. Zij is het gezicht achter haar bedrijf en heeft vaker fotoshoots gedaan voor haar bedrijf. Dit keer wilde ze alleen iets anders en klopte ze bij mij aan. Manuela had voorheen vele blije, frisse, roze foto’s maar gaf mij de opdracht om nieuwe professionele sterke zakenvrouwen foto’s te maken. Alles voor een upgrade van haar branding. Ze is namelijk zelf gegroeid in diensten+klanten en daar horen ook nieuwe foto’s bij. 

Bij Miranda wordt letterlijk alles uit handen genomen. Samen hebben we gesproken over welke look ik voor ogen had voor de fotoshoot van mijn bedrijf. 
Heel anders dan de foto’s die ik al had, een stuk zakelijker en professioneler. Miranda regelde in samenspraak met mij een top locatie in deze corona! We hebben in februari een fotoshoot gedaan bij Hotel Finch en wat was het fijn!
Heerlijk dat Miranda je gelijk je op je gemak stelt en ook helpt bij de goede poses. Echt binnen 2 uur hadden we alle foto’s erop staan en wat zijn ze gaaf geworden!!!
Nog mooier dan ik heb durven dromen voor de upgrade van mijn branding voor mijn nieuwe website.
Ik raad deze branding shoot zeker aan! Dankjewel Miranda!

– Manuela van XOXO Marketing

Brandingshoot 
Samen hebben we een moodboard gemaakt zodat we beide op één lijn kwamen met onze ideeën. Daaruit hebben we gekeken welke locatie hier het best bij past. Hotel Finch in Deventer kwam al snel naar boven. Een frisse uitstraling in de hotelkamer met mooie items die we konden inzetten voor de foto’s. Daarnaast hebben ze een fantastische lobby waar je je ogen uitkijkt! Zoveel mooie plekjes zijn er te zien! 

We hebben hier samen 1,5 uur gefotografeerd. Ruim de tijd om tot een goed resultaat te komen. Tijdens de fotoshoot is er ook de ruimte om outfits te veranderen. Op die manier krijg je ook veel variatie in beeld. Na de fotoshoot waren we nog lang niet uitgekletst en zijn we nog samen een koffie-to-go gaan drinken. Het is namelijk altijd erg prettig om met andere ondernemers te praten over je bedrijf, helemaal als je een fijne klik met elkaar hebt! 

 

Zou jij ook nieuwe professionele foto’s willen voor je bedrijf? Stuur mij even een bericht en dan bespreken we snel je wensen!