Krachtige, professionele foto’s

Online zichtbaar zijn, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Dit is su-per belangrijk! Tegenwoordig boeken klanten een organisatie namelijk niet alleen vanwege de producten of diensten, maar ook om de persoon achter het bedrijf. Heeft die persoon bijvoorbeeld een serieuze, enthousiaste of neutrale uitstraling? Brandingfoto’s geven je potentiële klant een beeld van jou als persoon.

Een stapje omhoog
Manuela van XOXO Marketing heeft hier al enige ervaring mee. Zij is het gezicht achter haar bedrijf en heeft vaker fotoshoots gedaan. Ze wilde eens iets anders en klopte bij mij aan. Manuela had voorheen vele vrolijke, frisse, roze foto’s, maar gaf mij de opdracht om nieuwe foto’s te maken van haar als professionele, sterke zakenvrouwen. Alles voor een upgrade van haar branding. Ze is namelijk zelf gegroeid in diensten en klanten, en daar horen ook nieuwe foto’s bij. 

“Bij Miranda wordt letterlijk alles uit handen genomen. Samen hebben we besproken welke look ik voor ogen had voor de fotoshoot voor mijn bedrijf. De foto’s zijn zakelijker en professioneler dan de foto’s die ik al had. Miranda regelde in samenspraak met mij een toplocatie in de coronatijd. We hebben in februari een fotoshoot gedaan bij Hotel Finch en wat was het fijn!

Heerlijk dat Miranda je gelijk je op je gemak stelt en ook helpt bij de goede poses. Binnen 2 uur hadden we alle foto’s erop staan, en wat zijn ze gaaf geworden! Nog mooier dan ik heb durven dromen voor de upgrade van mijn branding voor mijn nieuwe website. Ik raad deze brandingshoot bij Miranda zeker aan!”

– Manuela van XOXO Marketing

Brandingshoot 
Samen hebben we eerst een moodboard gemaakt, zodat we op één lijn kwamen met onze ideeën. Van daaruit hebben we bekeken welke locatie hier het beste bij past; dit werd Hotel Finch in Deventer. De hotelkamer had een frisse uitstraling en mooie items die we konden inzetten voor de foto’s. Daarnaast hebben ze een fantastische lobby waar je je ogen uitkijkt!

We hebben op deze locatie 1,5 uur gefotografeerd. Ruim de tijd om tot een goed resultaat te komen. Tijdens de fotoshoot was er ook de ruimte om outfits te veranderen. Zo krijg je veel variatie in beeld. Na de fotoshoot waren we nog lang niet uitgekletst en zijn we samen een koffie-to-go gaan drinken. Altijd leuk om met andere ondernemers te praten over het ondernemerschap, vooral als je een fijne klik met elkaar hebt! 

 

Wil jij ook professionele foto’s voor je bedrijf? Stuur mij een bericht en dan bespreken we snel je wensen!