5 goede redenen voor het boeken van een fotoshoot in de winter

Er zijn vele redenen waarom je een fotoshoot kan boeken. Bij deze zussen was het de reden om hun vader te verrassen met een origineel kerstcadeau. Of ze dat is gelukt? Ik denk het wel…⁠ ⁠

”Wat ben je toch een geweldig mens. Heel erg bedankt voor de mooie foto’s. Je hebt iedereen aan het huilen gekregen!”⁠

 In de zomer denk je misschien alleen maar aan die heerlijke vakantie die je gaat vieren, of aan alle zomerse activiteiten samen met je familie en vrienden. Maar wat kunnen nog meer redenen zijn om een fotoshoot te boeken in de winter?

Ik geef jou hier 5 redenen waarom juist de winter perfect is om een fotoshoot te boeken! 

Vrouw bij industrieel gebouw

REDEN 1: Oude foto’s vervangen 
Wanneer je op visite komt bij je ouders en je telkens weer die ene foto ziet waar al je broers en zussen op staan. Maar wel allemaal 10 jaar jonger en misschien met heel wat kilo’s minder ;p) Het is zo herkenbaar, mijn oud-tante heeft nog een foto van mijn broertje en mij in de woonkamer hangen waarbij ik toch liever heb dat ze die ergens ophangt. Dit is dan ook de perfecte reden om een fotoshoot te boeken om samen met je familie die ene foto toch echt kan vervangen! Misschien wel een leuk moederdag cadeautje? 

REDEN 2: (verjaardag)Cadeau
Ik heb het al even snel genoemd. Een origineel kerstcadeau om je vader te verrassen met foto’s van zijn twee mooie dochters. Dit kan natuurlijk ook voor je opa en oma zijn om ze te verrassen met een mooie foto die jullie met alle kleinkinderen geven. Moeder- en vaderdag is perfect voor een fotoshoot maar ook een fotoshoot cadeau geven aan je vriendinnen! Gezellig een middag lachen gieren en brullen! Iets om nooit meer te vergeten met je vriendinnen!

REDEN 3: Zwangerschap en newborn 
Het is een belangrijke maar vooral speciale tijd wanneer er een klein wonder in je buik groeit. Ook al is dit misschien wel je derde zwangerschap, het blijft toch elke keer enorm speciaal en echt de moeite waard om dit vast te leggen.  

Bespreek eerst je wensen om zo niet voor onverwachte momenten te komen te staan. 

Twijfel je of dit wel iets voor jou is? Mijn tip: neem contact op met verschillende fotografen die hier erg goed in zijn. Op die manier krijg je een beter beeld wat je kan verwachten. Wilt de fotograaf je gekke poses laten doen, of je gekke kleding outfits aan laten doen? Bespreek eerst je wensen om zo niet voor onverwachte momenten te komen te staan!

Zie jij het al helemaal voor je om gezellig samen met je man te wandelen over de heide? Of heb jij het liefst dat jullie in jullie eigen woning foto’s gaan maken. Het kan allemaal, niks is teveel om jou op je gemak te stellen tijdens een zwangerschap shoot. 

CADEAUTIP: Is je beste vriendin zwanger dan kan een zwangerschap shoot ook een geweldig cadeau zijn om haar dit te geven! Deze foto’s zijn die eeuwige herinnering die zo belangrijk zijn. 

 

REDEN 4: Online zichtbaar zijn 
Het
is belangrijk om als ondernemer (online) zichtbaar te zijn. Je onderscheidt je namelijk van andere ondernemers door het persoonlijk te maken en om je gezicht achter je onderneming te laten zien! Dus geen foto’s meer van jou waarbij je met je zonnebril op staat of dat je een goed feestje aan het vieren bent. Dit soort foto’s zijn misschien perfect voor je eigen Instagram maar niet voor je website, nieuwsbrieven of zakelijke social media kanalen. 

Precies om die reden is een branding shoot perfect voor jou! Gevarieerde beelden om een duidelijk beeld te krijgen wat jij met jouw bedrijf aanbiedt. Perfect om te regelen in de wintermaanden. 

REDEN 5: Boudoir shoot 
Een erg persoonlijke fotoshoot wat tegenwoordig steeds meer wordt gedaan onder de jonge vrouwen. Tijdens een boudoir shoot wordt je vastgelegd in je mooie lingerie. Er wordt een intieme sfeer gecreëerd in bijvoorbeeld een hotelkamer of mooi Airbnb waar fijn licht naar binnenvalt.

Een boudoir shoot is echt een cadeautje voor jezelf en je zelfvertrouwen. Om deze foto’s later terug te kunnen zien en je nog eens duidelijk beseft hoe prachtig je wel niet bent want jij mag er echt wezen! Dat is precies de reden waarom jij een boudoir shoot moet boeken.

Dit zijn de 5 redenen voor het boeken van een fotoshoot in de wintermaanden. Heb ik jou helemaal enthousiast gemaakt en op ideeën gebracht? Super! Dat vind ik helemaal leuk! 

Mocht je benieuwd zijn hoe mijn aanpak is tijdens een fotoshoot of zou je meer informatie willen weten? Dat kan! Klik hier om mij even een berichtje te sturen met je vraag! Ik kijk er naar uit!

Twee zussen bij industrieel gebouw