Fotoshoots worden steeds populairder. Een fotoshoot met familie op de Veluwe of een loveshoot met je geliefde op de Posbank? Ik heb jullie graag voor mijn lens, zodat jullie weer prachtige foto’s hebben voor aan de muur, voor in een album of om op je social mediakanalen te delen.

Het zijn de spontane en soms onverwachte momenten die ik vastleg. Die liefdevolle blik tussen je opa en oma, de schaterlach van je favoriete oom of een boze blik van je kleine broertje wanneer hij even zijn zin niet krijgt. De warmte van het samen zijn en kleine details zijn wat ik zie wanneer ik door mijn lens kijk.

Lifestyle fotoshoot - Vriendinnen op het gras op de veluwe
Familie Fotoshoot - Lachend gezin op de veluwe
Familie fotoshoot - Gezin op het gras op de veluwe
Ribbon voor studio kijk

Samen een uurtje wandelen terwijl ik deze spontane, warme momenten vastleg. Zo ziet een familie- of loveshoot er bij mij uit. Wat ik wil bereiken is dat ik beelden maak van hoe jullie écht zijn.

Na afloop van de familie- of loveshoot ontvang je tussen de 25 en 30 bewerkte foto’s via een online galerij. Met als kers op de taart: een prachtig fotoalbum van 20×15 cm waar je de prachtige herinnering weer mee kunt ophalen en delen met elkaar. 

 

€200,-

excl. €0,30 per kilometer vanuit Arnhem
Fotoshoot van gelukkige familie

Book a shoot

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot. Stuur mij een berichtje en wie weet zien we elkaar snel!