Zwangerschap- en newbornshoot

Wanneer vrienden van je zwanger zijn ga ik daar natuurlijk niet naar toe zonder mijn camera. Ik vind zwangerschappen en baby’s telkens zo bijzonder om vast te mogen leggen. Het is enorm waardevol, omdat deze momenten namelijk zo voorbij zijn. Dus ik pakte snel mijn fiets om door Arnhem naar ze toe te fietsen. Eenmaal gearriveerd zijn we na een bak thee van start gegaan! 

Miranda is een professionele fotograaf die je direct op je gemak stelt. Neemt de tijd voor het beste resultaat. Onlangs hebben we een zwangerschapsshoot én een newborn shoot laten maken. Een geweldige ervaring met een super resultaat.

Een fotoshoot in huiselijke sfeer
De plek waar jullie je op jullie gemak voelen. Dat kan je verwachten wanneer jullie een zwangerschap- en/of een newbornshoot bij mij boeken. Om later deze foto’s te bekijken, is zo enorm waardevol. Zien hoe jullie zo enorm verliefd naar elkaar keken en dit later mogelijk is bij jullie baby. Super mooi vind ik dit. 

Extra speciaal
Ik kom veel verliefde stelletjes tegen om ze te mogen fotograferen maar wanneer je eigen vrienden zo verliefd zie, dan vind ik dat nog eens extra speciaal. Neem snel een kijkje naar mijn favoriete foto’s van Rick & Manon én hun super schattige zoon Noud. 


Zij kunnen nu altijd terugkijken naar dit bijzondere moment. Ben jij ook zwanger en zou je het helemaal super vinden om van dit moment ook foto’s te hebben? Neem vrijblijvend contact op, samen kijken we dan hoe we jouw dierbare moment kunnen vastleggen!