Say hi

Met een camera alleen kom je er niet. Uiteindelijk is het de fotograaf die zorgt dat het moment op de beste manier wordt vastgelegd. Even kennismaken dan maar!

Meet your photographer

Ik ben Miranda, de persoon achter Studio Kijk! 

In 2011 begon ik met de opleiding fotografie. Tijdens deze opleiding had ik al snel een eigen studio om families te fotograferen. Ik heb hier enorm veel van geleerd. Zo ook dat ik niet de juiste persoon/fotograaf ben voor een studio met een witte achtergrond en allemaal geposeerde foto’s. Geef mij maar een fijne wandeling in de natuur voor ongedwongen familiefoto’s!

Na het succesvol afronden van de fotografie opleiding vond ik mijzelf nog te jong om fulltime een eigen bedrijf te runnen. Ik ben gegroeid tijdens de tweede creatieve opleiding die ik heb gevolgd en merkte hier al snel dat mijn passie echt bij het fotograferen ligt!

 

Go back in time..

Ook mijn grote voorliefde voor fotoboeken steek ik niet onder stoelen of banken. Het gevoel dat ik krijg als ik een fotoboek doorblader en teruggenomen word naar een moment, wil ik heel graag aan anderen doorgeven.

What i love

Sinds januari 2021 heb ik de stap gemaakt om als fulltime bruids- en familiefotograaf te werk te gaan! Dit voelt voor mij als de beste keuze wat op het juiste moment op mijn pad kwam. 
Ik mag nu zoveel families een eeuwige herinnering geven waar zij altijd naar terug kunnen kijken 😉 

Naast bruiloften en families fotograferen maak je mij ook heel gelukkig met:
al mijn familie en vriendinnen om mij heen – zomerse festivals – zonsondergang – fotoboeken – wandelingen in de natuur – Zweden! – mijn konijntje Bobby – (in mijn eentje) kamperen – baileys zonder ijs 

Oh en wist je dat ik af en toe bijspring in een bruidswinkel? Jou helpen met die lastige knoopjes en haakjes is voor mij geen enkel probleem.

Say hi

Mijn gevoel voor humor is erg flauw waarbij ik ook nog eens om mijn eigen grapjes (heel hard) kan lachen. Je kan dus tijdens een fotoshoot zomaar een hele slechte grap horen. Ik kijk er naar uit om jouw slechtste grap tijdens een fotoshoot of bruiloft te horen!  

Zien we elkaar snel?