Loveshoot op Ginkelse Heide

Één van mijn lievelingsfotoshoots van 2020 was deze van Roos en Bas. Alles viel op zijn plek toen we hier aan het shooten waren. De kleuren, de spontaniteit van het verliefde stel en het warme zonlicht. Perfecte samenstelling voor een prachtig resultaat!

Relatieshoot gehad bij Studio Kijk. Fijne foto’s teruggekregen zonder de clichébeelden die je altijd ziet. Spontaan en speels!

De fotoshoot
We spraken af bij ze thuis om vanuit daar naar hun ‘achtertuin’ te wandelen, oftewel de Ginkelse heide in Ede.  Een wandeling van ongeveer 5 minuten, heerlijk als deze locatie zo dicht bij je huis is! We kwamen op het perfecte moment aan op de Ginkelse Heide. De zon was mooi warm en dit gaf het verliefde stel een prachtige gloed! Meestal duurt een fotoshoot bij mij een uurtje. Lang genoeg om een heleboel prachtige foto’s te kunnen maken tijdens een loveshoot. 

Werkwijze tijdens de loveshoot 
Al wandelend en kletsend is de manier hoe ik het liefst te werk ga tijdens een fotoshoot. Of dit een loveshoot, of een familie fotoshoot is: al wandelend spontane momenten fotograferen is het liefst wat ik doe. Elke fotograaf heeft zijn eigen werkwijze maar deze vind ik het fijnst werken! 


Deze stelletje kan nu altijd terugkijken naar dit moment. Ben jij ook verliefd en zou je het helemaal super vinden om ook foto’s te hebben met je lover? Neem vrijblijvend contact op, samen kijken we dan hoe we jouw dierbare moment kunnen vastleggen!